Pagina de prezentare a orasului Sinaia

Scoala de Ski “Absolut Outdoor”

Ai vrut să înveţi să skiezi dar din diverse motive ai renunţat?

Skiezi de câţiva ani, dar simţi că nu progresezi??

Noi CHIAR te învăţăm să skiezi!!

Ne-am născut la munte, am crescut la munte și credem că am fost cei mai norocoşi copii. Încă de mici, ne-au plăcut drumeţiile, am făcut schi de performanţă, am învăţat să ne orientăm pe munte, să ne căţărăm şi, în situaţiile cele mai dificile, să supravieţuim.

Am devenit încrezători în forţele noastre, am învăţat că muntele trebuie respectat şi, datorită acestor experienţe, ştim că acum suntem mai buni.

Noi te ajutăm să transformi schiul în pasiune prin week-end-uri la schi, extra week-end-uri la schi, lecţii individuale şi tabere de schi.

Taberele de schi & snowboard se adresează copiilor cu vârste între 5 şi 18 ani.

În funcţie de vârsta copiilor, ne concentrăm fie pe aprofundarea tehnicii de schi, fie pe crearea unei atmosfere în care copiii pot interacţiona şi comunica, îşi pot dezvolta încrederea în sine şi pasiunea pentru schi.

Toţi instructorii noştri sunt atestaţi naţional şi internaţional şi au o experienţă îndelungată în domeniu. Ei sunt la dispoziţia ta pentru alegerea celui mai bun echipament şi a celor mai bune cursuri care să se potrivească profilului copilului tău.

Dacă ţi-am deschis pofta de schi, consultă oferta noastră aici: www.absolutoutdoor.ro

CONTACT:


Copyright © InfoSinaia.ro & Mervani®. Toate drepturile sunt rezervate. … pagina de Contact.