Pagina de prezentare a orasului Sinaia

Petrecerile bune au nevoie de amintiri foto. Amintiri Magice este cabina foto cu ajutorul careia vrem sa iti oferim cele mai vesele amintiri de la petrecerea ta. Am fost si noi acolo, si stim ca nu e usor sa organizezi o petrecere faina fara ceva entertainment, oameni dedicati si amintiri de neuitat imortalizate in fotografii unice.

Tu te distrezi, iar de amintiri ne ocupam noi. Cu noi beneficiezi de echipament foto profesional. Lucram cu lumini de studio, camere DSLR si una dintre cele mai performante imprimante de pe piata. In acest fel putem sa oferim un raport bun calitate-pret, chiar si cu printuri nelimitate.

Avem sute de propsuri haioase cu care tu si invitatii tai va puteti distra. Si daca vrei recuzita personalizata, iti punem la dispozitie 10 bubble words cu numele voastre, semne, porecle si orice altceva va imaginati.

Ai de ales intre fundaluri textile, cu imprimeuri wow si texturi glamour, pereti cu flori si chiar peretele personalizat cu creta. Si daca vrei ceva unic, noi suntem deschisi la ideile tale. Vrem ca evenimentul tau sa fie memorabil si fun.

Vrei amintiri foto de la nunta, botezul sau petrecerea ta corporate? Inchiriaza CABINA FOTO SINAIA. Tu te distrezi, iar de amintiri ne ocupam noi. Pentru preturi si rezervari: 0724.680.816vreau@amintirimagice.rowww.amintirimagice.ro


Copyright © InfoSinaia.ro & Mervani®. Toate drepturile sunt rezervate. … pagina de Contact.