Pagina de prezentare a orasului Sinaia

EUROPAfest Tour este un eveniment complex, care își propune să reunească valorile creative și interpretative din România alături de artiști din Europa și de pe alte continente.

EUROPAfest Tour - Concert la “Biserica Catolică” din Sinaia

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest Tour declară “Proiectul este unul dintre evenimentele de marcă ale vieții muzicale românești, scopul său fiind facilitarea accesului publicului larg și sensibilizarea lui la valorile muzicale naționale și europene într-o manieră atractivă, accesibilă și neconvențională.”

Astfel, în perioada 28 noiembrie – 12 decembrie 2014, e programată o serie de concerte de jazz și muzică clasică cu laureați și cei mai apreciați muzicieni din festival. Artiști din Germania, Ungaria, Italia, Columbia, Cipru și România vor transforma o seară de iarnă obișnuită într-una de poveste.

La Sinaia, concertul se desfășoară în data de 7 decembrie, începand cu ora 12:00, la Biserica Catolică. În program: J.S. Bach, Maurice Ravel, Ernest Chausson, Camille Saint-Saens, Pablo de Sarasate. Accesul la concert: invitații și intrare liberă în limita locurilor disponibile.

EUROPAfest Tour este un proiect care se distinge prin originalitate, dar și prin dimensiunea de amploare, desfășurându-se în 4 orașe: București, Ploiești, Sibiu și Sinaia într-un turneu de 7 concerte. Evenimentul prezintă în concerte inedite un melanj între artiști de elită de jazz și recitaluri de clasic. De asemenea, va avea loc și un workshop fusion jazz-clasic dedicat tinerilor muzicieni.

Spațiile de concerte au fost alese în așa fel încât să atragă segmente cât mai variate de spectatori. Muzica va răsuna în săli de concerte tradiționale și neconvenționale, dar și în spațiul sacru al bisericii sau în săli de muzeu.

De mai bine de 15 ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzică bună este invitat să se bucure de evenimente de calitate. Din primavară și până iarna, seria de producții propuse de EUROPAfest aduce concerte de excepție într-o ambianță potrivită cu vacanța, dar și cu tumultul marilor orașe.


Copyright © InfoSinaia.ro & Mervani®. Toate drepturile sunt rezervate. … pagina de Contact.