Pagina de prezentare a orasului Sinaia

Sala de conferinte cu 45-50 de locuri:

Puteti organiza evenimente intr-o sala de conferinte cu 45-50 de locuri, aceasta fiind dotata cu calculator, internet wireless, fax, copiator, scanner, flipchart, panoramic, ecran, amplificator, mixer, tuner, boxe.

Oaspetii au la dispozitie sauna, sala de fitness si balcon cu vedere la Muntii Bucegi. De asemenea, puteti face grătar pe terasa acoperita sau se pot savura preparate traditionale romanesti in restaurantul propriu.

 

Sala de conferinte cu 60 de locuri:

Sala de conferinte are o capacitate de 60 de locuri si va asigura instrumentele necesare pentru sedinte si prezentari: flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, retroproiector, dvd player, videorecorder, calculator, sistem de sonorizare surround.

Prin amplasare si facilitatile oferite, hotelul propus este locul potrivit pentru a petrece vacante frumoase la munte, acesta fiind compus din camere duble standard si camera dubla matrimoniala de lux, toate dotate cu televizor LCD, minibar, telefon si acces gratuit la internet.

Sunt Diana Bucur, reprezint o firma specializata in organizarea de evenimente corporate in Sinaia (avem oferte in toata Valea Prahovei) si va recomand aceste unitati ca fiind potrivite pentru intalniri de afaceri, cursuri, nunti … 0733.255.332


Copyright © InfoSinaia.ro & Mervani®. Toate drepturile sunt rezervate. … pagina de Contact.